Massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is, zoals de naam al aangeeft, een massage waarbij ontspanning van het hele lichaam voorop staat. Door de zachte tot stevige knedingen en het gebruik van warme olie worden de huid en spieren ontspannen. Dit stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Het doel van de ontspanningsmassage is om los te komen van de dagelijkse stress en het lichaam totale ontspanning te laten voelen. Bijzonder geschikt voor iedereen die wel wat rust kan gebruiken.

Traditionele Thaise massage

Een traditionele Thaise massage is een stevige massage. Het lichaam wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseuse. Het doel van een de massage is om zowel fysieke als mentale klachten te verlichten en te voorkomen door blokkades op te heffen. Bij deze massage wordt geen olie gebruikt.

Kruidenstempel massage

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Dit zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een reinigende, activerende en ontspannende eigenschap bezitten. Behalve een ontgiftende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer ontspannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbele effect.

Wij doen geen erotische massages! Wij verzoeken u de masseuses te respecteren en hier ook niet om te vragen!